Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

EUROVOLLEY...2013

Εδώ και τέσσερις μέρες για όσους δεν το ξέρετε διεξάγεται το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βόλεϋ και πάμε ήδη για την φάση των 8..!!! Εδώ μπορείτε να μάθετε τα πάντα για το τουρνουά: http://www.eurovolley2013.dk

Ένα πολύ δυνατό ποντάρισμα που προσφέρει ο ΟΠΑΠ είναι η κατάκτηση του τροπαίου από τη Ρωσία στην υψηλότερη τιμή από κάθε άλλη εταιρεία.


075 ΚΩΔ. 124  ΝΙΚΗΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΡΩΣΙΑ   2,25

Βρισκόμαστε στην φάση των 16 με τις πρώτες τέσσερις ομάδες να έχουν περάσει στην επόμενη φάση. Γερμανία, Φιλανδία, Γαλλία και Βέλγιο περιμένουν τους αντιπάλους τους. Οι Ρώσοι αντιμετωπίζουν σήμερα τους Σλοβένους και λογικά δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα για να περάσουν στην επόμενη φάση και αν αγωνιστούν κόντρα στους Γάλλους όπου και ΄κει θα είναι το μεγάλο φαβορί του αγώνα. Στα ημιτελικά το ζευγάρι από το οποία θα προκύψει ο αντίπαλος τους θα είναι πιθανόν το Βέλγιο - Σερβία ενώ φαβορί για τον τελικό από τα άλλα ζευγάρια είναι η Ιταλία. Το 2,25 της κατάκτησης του τροπαίου από τους Ρώσους είναι αυτήν την στιγμή η μεγαλύτερη τιμή της αγοράς και θα το τιμήσουμε δεόντως. Αν όλα πάνε καλά και η Ρωσία, η οποία θέλει πολύ την διοργάνωση καθώς δεν έχει κερδίσει τον τίτλο παρά μόνο ως Ε.Σ.Σ.Δ. βρεθεί στον τελικό τότε μπορούμε να σκεφτούμε και κάποια κάλυψη.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου